Categorii
Reghecampf are dreptate

Reghecampf are dreptate

Reghecampf are dreptate

Reghecampf are dreptate.Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați, vineri seară, într-un conflict violent. Au apărut imagini noi de la bătaia dintre cei doi, în urma căreia aceștia au ajuns la secția de poliție

Noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost făcute publice. Se pare că impresara a fost cea care l-a provocat pe antrenor, până când acesta a cedat și a lovit-o. La finalul clipului, impresara îl trage pe antrenor spre omul care filmează și îl întreabă: „Ai filmat?”, ceea ce poate reprezenta o dovadă că incidentul fusese premeditat.

Tehnicianul ar fi gata să depună o altă plângere penală pe numele agentului, pentru încălcarea hotărârii judecătorești. Laurențiu Reghecampf a făcut și primele declarații după scandalul monstru de la Snagov, spunând că alege să tacă din respect pentru fiul său. 

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf conform Gândul.  

De Asociatia tatilor din Romania tatal.ro

Asociatia tatilor din Romania www.tatal.ro

Lasă un răspuns