Categorii
Avocat 17 ani Coltuc Marius Vicentiu

Coltuc Marius Vicentiu fondeaza Asociatia tatilor din Romania

Coltuc Marius Vicentiu fondeaza Asociatia tatilor din Romania

Ii puteti scrie pe whatsapp 0745150894

Vezi pagina de wikipedia a Coltuc Marius Vicentiu

https://www.tiktok.com/@coltuc/video/7218439527495503130

Asocia╚Ťia Tatilor din Rom├ónia este o organiza╚Ťie non-guvernamental─â, apolitic─â ╚Öi non-profit care reprezint─â interesele tatilor din Romania. Scopul principal al organiza╚Ťiei este de a promova rolul ╚Öi implicarea tatilor ├«n via╚Ťa copiilor lor ╚Öi ├«n societate ├«n general.

Asocia╚Ťia Tatilor din Rom├ónia ofer─â sprijin, consiliere ╚Öi informa╚Ťii tuturor tatilor care doresc s─â ├«╚Öi creasc─â copiii ├«ntr-un mod responsabil ╚Öi implicat. Organiza╚Ťia organizeaz─â diverse evenimente, ateliere ╚Öi conferin╚Ťe pentru a promova implicarea tatilor ├«n cre╚Öterea copiilor lor ╚Öi pentru a sprijini rela╚Ťiile bune ├«ntre p─ârin╚Ťi ├«n cazurile de divor╚Ť sau separare.

De asemenea, Asocia╚Ťia Tatilor din Rom├ónia militeaz─â pentru drepturile tatilor ╚Öi promoveaz─â egalitatea de gen ├«n societate. Aceasta ofer─â sus╚Ťinere pentru modificarea legisla╚Ťiei ├«n scopul asigur─ârii unor drepturi egale pentru tatii ╚Öi mamele din Rom├ónia.

Prin activit─â╚Ťile sale, Asocia╚Ťia Tatilor din Rom├ónia ├«╚Öi propune s─â creeze o societate ├«n care tatii sunt considera╚Ťi parte integrant─â a vie╚Ťii copiilor lor ╚Öi unde rela╚Ťiile dintre p─ârin╚Ťi sunt bazate pe respect ╚Öi colaborare pentru binele copiilor.

Cine suntem noi ?


Cel care a venit cu ideea este, la randul lui un tatic, domnul Coltuc Marius Vicentiu,avocat peste 17 ani. Convingerea lui este ca un copil are nevoie deopotriva de mama si de tata. In cadrul asociatiei, printre membri se numara si femei.

Asociatia isi propune sa se implice EFECTIV in ERADICAREA DROGURILOR in randul COPIILOR, in monitorizarea cazurilor semnalate de parinti si educatori, in demascarea Organelor Statului care prin neimplicarea lor PROLIFEREAZA acest FLAGEL!!!

Obiectivele noastre


1. Eradicarea drogurilor in randul copiilor

2. Implicarea in activitatile scolare si extrascolare a minorilor in vederea diminuarii absenteismului si abandonului scolar

3. Implicarea in activitati de monitorizare care sa diminueze delicventa juvenila

De Asociatia tatilor din Romania tatal.ro

Asociatia tatilor din Romania www.tatal.ro

Las─â un r─âspuns