Contact Asociatia Tatal.ro

Multumim ca faceti parte din comunitatea tatilor de pe TATAL.RO

TOTI PENTRU UNUL SI UNUL PENTRU TOTI!

AICI AVETI INREGISTRAREA OFICIALA A ASOCIATIEI TATAL.RO

Ne puteti scrie si pe whatsapp 0745150894 sau completand formularul de mai jos! Multumim

Ne puteti scrie folosind formularul de mai jos

  5 răspunsuri la “Contact Asociatia Tatal.ro”

  Buna ziua.Ma numesc Gavril Dany și sunt tatăl a 2 copii pe nume Gavril Deborah – Maria și Gavril Vlad – Ionuț.
  De 4 ani și după 3 avocați mă „lupt” cu legea și cu fosta concubina sa optin tutela acelor copii la comun.Traiesc cu frica că nu pot să-i mai văd vro data din cauza mamei care nu vrea să colaboreze și chiar poate părăsi țara.
  De 4 ani aproape aceasta femeie mi-a distrus viața.
  Este stăpâna noastră și vedem copii când vrea.
  Eu sunt șofer de camion pe comunitate și fac acest job mai bine spus,fac acest sacrificiu pentru copii mei să aibă un trai mai bun și să le pot oferi aproape tot ce își doresc.
  Din cauza și nu e o scuză,socului,auzind că (eu eram plecat în afara tari la munca pe camion)pleacă de acasă și nu vrea sa mai fin împreună,(Între timp am descoperit că avea pe altcineva era în concubinaj și ținea secret acest concubinaj)nu știa ce se întâmplă cu copii i-am dat mesaje cu înjurături.acete mesaje mă costat tutela adică o interdicție și tutela ei exclusivă.mie mi sa dat niste ore de vizita adica 20 de ore in total la luna și de sărbători.
  Am dat-o in judecata pentru a mise da posibilitatea de a vedea copii prin o aplicație sau telefon să pot lua legătura cu copii și mai multe ore de vizita și cu acest scop a ama pot implica în creșterea copiilor,școală,vacanțe etc.
  Noi suntem în proces și pe 20 iunie avem termen.
  Mama copiilor a fugit în Spania de pe 2 mai și cică se va întoarce pe data de 31.
  Eu sper dar nu cred.Simt că sa dus să depună documentele acolo în Spania pentru școală copiilor și să le schimbe domiciliu in spania.
  Ea își pregătește terenul să plece și eu sunt legat cu mâinile la spate și nu pot sa fac nimic.Am vb cu poliția,protectia copiilor,Anchetă socială,Das etc

  Nimeni nu mă poate ajuta.Este posibil sa nu mai văd copii niciodată.Nu știu ce să mai fac.E posibil să îmi pierd jobul,capul etc.Nu pot să trăiesc fără copii mei.Imi iubesc copii și aceasta femeie nu vrea să colaboreze și eu trag toate suferințele că „sunt bărbat și duc”? Nu e posibil așa ceva ……Cum poți gândi așa și mă refer la cei de la Protecția copiilor Bacău.
  Eu sunt din Bacău am uitat sa specific….
  Vă rog să îmi dați o mana de ajutor…

  Buna , dacă este plecata in Spania ,o poți da in judecata pentru răpire internațională,prin convecția de la Haga și o poți aduce în ro împreună cu copiii.Atata timp cît nu este data custodia ei , poți face acest lucru .

  Avocat cu onorariul de succes (Dacă se castiga procesul avocatul e platit …cu daune se ia procent din sumă…cu intelegere asupra sumei..dacă peocesul este pierdut avocatul nu e platit!)? Avocat pe penal…onest? Eu caut avocat care poate face înțelegeri” …pentru succes!

  Nu cred că există așa ceva în Romania. In afara am văzut și exista , dar la noi nu, din păcate . Sau poate nu știu eu.

  Buna seara ,

  Sunt tatăl unor băieței de 3 respectiv de 5 anișori .
  Cel de 3 ani este la fosta concubină, și cel de 5 ani este la mine de peste 2 ani jumate .
  După lungi discuții și rugăminți adresate fostei , pentru a îmi dă macar o procura pentru copilul aflat în grija mea , după multe cuvinte aiurea și block peste tot (WhatsApp, Facebook) , am decis sa o bag in tribunal .
  Ce șanse aș avea să obțin custodia integrala , ținând cont cea ea nu sa interesat de viața băiatului aflat la mine și nu ia trimis nici măcar o portocala , cu atât mai puțin să vina la el , cu toate că în 10/13 decembrie 2022 a fost în orașul în care stau și locuiesc cu băiatul .
  Nu de alta , dar as vrea acest calvar sa se încheie și să îi pot oferii o viață normală și să îl integrez in societate.
  Sau cum as putea in aceasta situație sa îl înscriu fara o decizie , fără să fiu singurul tutore sa zic așa ?!
  Mulțumesc anticipat.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *