Categorii
Fără categorie tatal.ro ajuta tatii din Romania

Despartiti Dar Nu Divortati, Sotia nu ma lasa sa-mi vad copilul

NU MA LASA FOSTA SOTIE SA IMI VAD COPILUL

PROBLEMA

„Buna.
Am 25 de ani si sotia 22 de ani suntem casatoriti,avem o fetita de un an jumate, pana acum am locuit impreuna cu sotia si fetita la parinti mei.Pe parcurs au aparut divergente intre mine si sotia mea deoarece nu-i mai

convenea situatia de acasa si s-a hotarat sa se mute la mama ei impreuna cu fetita.Intrebarea mea este cum as putea sa iau si eu fetita macar 2-3 ore pe zi sa-mi petrec timpul cu ea, sotia neacceptand sa mi-o dea considerand

fetita prorietate personala negandinduse si la sentimentele mele fata de copil.ea accepta doar in prezenta ei si cateva minute in casa scari sau pe strada cateva minute.


vreau si eu drepturile mele de tata daca le am,nu vreau sa iau copilu noapte de langa mama ei doar 2-3 ore pe zi.
Deci aceasta imi este situatia si intrebarea.
Va rog respectos sa-mi dati un sfat.
Va Multumesc”

Rautate sau boala?

https://www.facebook.com/tarotpezodie/videos/799225937575942

CE SPUN TATII IN SITUATII SIMILARE

Comentati fiecare aici

CE SPUN PSIHOLOGII SI CEI CARE STIU LEGILE

Psiholog- Va puteti adresa instantei pentru a stabili foarte clar programul clar prin care aveti dreptul sa va consolidati relatia cu copilul. Normal este ca puiul d-vs sa beneficieze de o relatie buna si constanta cu ambii parinti,

indiferent de relatia lor de cuplu. V-as p***ara sa analizati atmosfera si termenii in care ati divortat, participarea familiei dvs. la aceasta actiune cat si modul in care interactionati de atunci cu fosta sotie cand mergeti sa va vedeti copilul. O hotarare judecatoreasca impune niste obligatii in

conformitate cu legea dar nu poate impune o stare de normalitate in relatia dintre doi oameni. Faceti primul pas pentru a schimba tipul de relatie (poate cu ajutorul celor care va cunosc pe amandoi sau al unor specialisti). Daca nu obtineti niciun rezultat veti obtine singur raspunsul la intrebare

desi, pornind de la modul cum ganditi si cum ati formulat intrebarea cred ca exista o mare incarcatura negativa careia i se raspunde similar.

Si raspunsul celui implicat – Multumesc ca santeti aici…dar am o hotatrare judecatoreasca, care nu o pot pune in practica.din protectie ptr copil..asta ar insemna sa iau copilul cu forta , care ar face mult rau copilului,

intrebarea mea se refera la comportamentul mamei, la conditiile absurde impuse , doream o parere la comportamentul ei, imi vad copilul asa cum e doreste si cand ea hotareste , incondiile ei…altfel nuuuu….

VOI CE SFATURI II DATI?

Avem si Facebook

https://www.facebook.com/tatalro-105323411353155

3 răspunsuri la “Despartiti Dar Nu Divortati, Sotia nu ma lasa sa-mi vad copilul”

Este o situație dificilă, dar nu imposibil de depășit. Iată câteva lucruri pe care le puteți face:

Încercați să discutați cu soția dumneavoastră despre situație. Explicați-i cât de important este pentru dumneavoastră să vă vedeți copilul și că sunteți dispus să lucrați împreună pentru a găsi o soluție care să fie în interesul copilului.
Discutați cu soția dumneavoastră despre situațieSe deschide într-o fereastră nouă
http://www.jw.org
Discutați cu soția dumneavoastră despre situație

Dacă discuțiile nu duc la rezultate, puteți încerca să solicitați o mediere. Un mediator este un profesionist neutru care vă poate ajuta să ajungeți la un acord asupra unui plan parental.
Solicitați o mediereSe deschide într-o fereastră nouă
http://www.probanat.ro
Solicitați o mediere

Dacă nici mediația nu reușește, puteți solicita un ordin judecătoresc de vizită. Un ordin judecătoresc de vizită este o hotărâre judecătorească care vă dă dreptul să vă vedeți copilul în mod regulat.
Solicitați un ordin judecătoresc de vizităSe deschide într-o fereastră nouă
http://www.ghidulprimariilor.ro
Solicitați un ordin judecătoresc de vizită

Este important să vă amintiți că dreptul dumneavoastră de a vă vedea copilul este protejat de lege. Dacă soția dumneavoastră vă împiedică să vă vedeți copilul, aveți opțiuni legale.

Iată câteva sfaturi pentru a vă crește șansele de succes:

Fiți calm și respectuos atunci când discutați cu soția dumneavoastră. Evitați acuzațiile și insultele, deoarece acestea vor duce doar la o escaladare a conflictului.
Fiți pregătit să faceți compromisuri. Este posibil să nu obțineți tot ceea ce doriți, dar este important să ajungeți la un acord care să fie acceptabil pentru ambele părți.
Documentați totul. Păstrați o evidență a tuturor încercărilor dumneavoastră de a vă vedea copilul, inclusiv a orelor, datei și locului întâlnirilor. Acest lucru vă va ajuta să vă susțineți cazul în instanță.
Dacă sunteți îngrijorat de siguranța copilului dumneavoastră, puteți solicita asistență de la autoritățile locale.

Marius Vicentiu Coltuc, avocatul care luptă pentru dreptate

Marius Vicentiu Coltuc este un avocat cu o experiență de peste 17 ani în domeniul dreptului. Este fondatorul cabinetului de avocatură Coltuc și Asociații, cu sediul în București.

Colțuc este un avocat cunoscut pentru implicarea sa în cazuri controversate, în care a susținut dreptatea și lupta împotriva corupției. A fost unul dintre avocatii care au reprezentat protestatarii din Piața Victoriei în timpul Revoluției din 2017. De asemenea, a reprezentat mai mulți oameni de afaceri care au fost acuzați de corupție în dosarele DNA.

Colțuc este un avocat pasionat de profesia sa și un luptător pentru dreptate. Este cunoscut pentru discursurile sale ferme și pentru criticile sale la adresa sistemului judiciar românesc.

În recentul său podcast, „Justiția reală din România”, Coltuc a vorbit despre corupția din sistemul judiciar și despre necesitatea reformării acestuia. El a susținut că sistemul judiciar românesc este controlat de politicieni și de interesele lor, iar acest lucru duce la nerespectarea legii și la abuzarea drepturilor cetățenilor.

Colțuc este un avocat controversat, dar este și un avocat respectat. El este un simbol al luptei pentru dreptate și pentru democrație în România.

Cât de bun este Marius Vicentiu Coltuc ca avocat?

Este dificil de răspuns la această întrebare fără a avea mai multe informații despre cazurile pe care le-a gestionat. Cu toate acestea, există câteva indicii care sugerează că Coltuc este un avocat bun.

În primul rând, are o experiență de peste 17 ani în domeniul dreptului. Acest lucru înseamnă că are cunoștințe și experiență în a gestiona o varietate de cazuri.

În al doilea rând, a reprezentat clienți în cazuri controversate, în care a avut succes. Acest lucru sugerează că este un avocat capabil să câștige cazuri dificile.

În al treilea rând, este un avocat pasionat de profesia sa și un luptător pentru dreptate. Acest lucru poate fi un avantaj în anumite cazuri, deoarece poate motiva clientul și poate crește șansele de succes.

Desigur, există și posibilitatea ca Coltuc să nu fie un avocat atât de bun pe cât pare. Pentru a ne face o părere mai clară, ar trebui să analizăm mai multe informații despre cazurile pe care le-a gestionat.

Whatsapp 0745150894
https://coltuc.ro/

Despărțiți dar nu divorțați: Soția nu mă lasă să-mi văd copilul
Separarea de partenerul de viață este o experiență dificilă, mai ales atunci când sunt implicați și copii. Situația devine și mai complicată atunci când unul dintre părinți refuză celuilalt dreptul de a-și vedea copilul.

Ce se poate face în această situație:

Dialogul: Primul pas ar trebui să fie o discuție calmă și sinceră cu soția dumneavoastră pentru a înțelege motivele pentru care vă refuză accesul la copil. Este important să ascultați cu atenție punctul ei de vedere și să încercați să găsiți o soluție care să fie benefică pentru toți cei implicați.
Medierea: Dacă dialogul nu este posibil sau nu duce la rezultate, se poate apela la un mediator. Mediatorul este un terț imparțial care va facilita comunicarea dintre dumneavoastră și soția dumneavoastră și vă va ajuta să găsiți o soluție amiabilă.
Calea legală: Dacă toate celelalte opțiuni eșuează, se poate apela la calea legală. Tribunalul poate stabili un program de vizită pentru copil, ținând cont de interesul superior al acestuia.
Ce trebuie avut în vedere:

Interesul superior al copilului: Este important ca toate deciziile luate să fie în interesul superior al copilului.
Dreptul copilului de a avea o relație cu ambii părinți: Copilul are dreptul de a avea o relație cu ambii părinți, chiar și după separarea acestora.
Necesitatea de a menține o comunicare pozitivă cu soția: Este important să mențineți o comunicare pozitivă cu soția dumneavoastră, chiar dacă sunteți separați. Acest lucru este important pentru a facilita o relație sănătoasă a copilului cu ambii părinți.
Recomandări:

Adresați-vă unui avocat specializat în dreptul familiei: Un avocat vă poate ajuta să vă cunoașteți drepturile și să vă ofere asistență juridică de specialitate.
Contactați o organizație non-guvernamentală care se ocupă de problemele familiei: Există numeroase organizații non-guvernamentale care pot oferi sprijin și consiliere în această situație.
Nu uitați că binele copilului este cel mai important: Toate deciziile luate trebuie să fie în interesul superior al copilului.
Concluzie:

Separarea de partenerul de viață poate fi o experiență dificilă pentru toți cei implicați, mai ales pentru copii. Este important ca ambii părinți să facă tot posibilul pentru a menține o relație sănătoasă cu copilul lor și pentru a-i asigura acestuia un mediu stabil și iubitor.

avocat COLTUC MARIUS VICENTIU

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Exit mobile version