Contact Asociatia Tatal.ro

Multumim ca faceti parte din comunitatea tatilor de pe TATAL.RO

TOTI PENTRU UNUL SI UNUL PENTRU TOTI!

AICI AVETI INREGISTRAREA OFICIALA A ASOCIATIEI TATAL.RO

Ne puteti scrie si pe whatsapp 0745150894 sau completand formularul de mai jos! Multumim

Ne puteti scrie folosind formularul de mai jos

  7 răspunsuri la “Contact Asociatia Tatal.ro”

  Buna ziua.Ma numesc Gavril Dany și sunt tatăl a 2 copii pe nume Gavril Deborah – Maria și Gavril Vlad – Ionuț.
  De 4 ani și după 3 avocați mă „lupt” cu legea și cu fosta concubina sa optin tutela acelor copii la comun.Traiesc cu frica că nu pot să-i mai văd vro data din cauza mamei care nu vrea să colaboreze și chiar poate părăsi țara.
  De 4 ani aproape aceasta femeie mi-a distrus viața.
  Este stăpâna noastră și vedem copii când vrea.
  Eu sunt șofer de camion pe comunitate și fac acest job mai bine spus,fac acest sacrificiu pentru copii mei să aibă un trai mai bun și să le pot oferi aproape tot ce își doresc.
  Din cauza și nu e o scuză,socului,auzind că (eu eram plecat în afara tari la munca pe camion)pleacă de acasă și nu vrea sa mai fin împreună,(Între timp am descoperit că avea pe altcineva era în concubinaj și ținea secret acest concubinaj)nu știa ce se întâmplă cu copii i-am dat mesaje cu înjurături.acete mesaje mă costat tutela adică o interdicție și tutela ei exclusivă.mie mi sa dat niste ore de vizita adica 20 de ore in total la luna și de sărbători.
  Am dat-o in judecata pentru a mise da posibilitatea de a vedea copii prin o aplicație sau telefon să pot lua legătura cu copii și mai multe ore de vizita și cu acest scop a ama pot implica în creșterea copiilor,școală,vacanțe etc.
  Noi suntem în proces și pe 20 iunie avem termen.
  Mama copiilor a fugit în Spania de pe 2 mai și cică se va întoarce pe data de 31.
  Eu sper dar nu cred.Simt că sa dus să depună documentele acolo în Spania pentru școală copiilor și să le schimbe domiciliu in spania.
  Ea își pregătește terenul să plece și eu sunt legat cu mâinile la spate și nu pot sa fac nimic.Am vb cu poliția,protectia copiilor,Anchetă socială,Das etc

  Nimeni nu mă poate ajuta.Este posibil sa nu mai văd copii niciodată.Nu știu ce să mai fac.E posibil să îmi pierd jobul,capul etc.Nu pot să trăiesc fără copii mei.Imi iubesc copii și aceasta femeie nu vrea să colaboreze și eu trag toate suferințele că „sunt bărbat și duc”? Nu e posibil așa ceva ……Cum poți gândi așa și mă refer la cei de la Protecția copiilor Bacău.
  Eu sunt din Bacău am uitat sa specific….
  Vă rog să îmi dați o mana de ajutor…

  Buna , dacă este plecata in Spania ,o poți da in judecata pentru răpire internațională,prin convecția de la Haga și o poți aduce în ro împreună cu copiii.Atata timp cît nu este data custodia ei , poți face acest lucru .

  Doamnă, nu e chiar așa cu răpirea internațională, și vă spun asta pt că o trăiesc în prezent. Sunt într-o situație similară. Mama plecată cu copilul în Spania, inițial prin suplinirea acordului meu de către instanță, pt o lună de zile, și asta anul trecut. Am deschis ulterior dosar la minister just pt răpire/Haga, iar în decembrie mergeam acolo să-mi văd fiica. Am reușit pt 15 minute, în tensiuni și în prezența gărzii civile. În ianuarie, la 2 săptămâni după vizita mea, și eu fiind în țară demult, m-am trezit cu ordin de protecție (neterminat) dat pe vorbe.
  Acest ordin nenorocit și dat abuziv (nici măcar citat nu am fost), a adus cu sine închiderea dosarului de înapoiere. În condițiile în care nu are nimeni tutelă trecută prin instanță (dosar încă pe rol) și în condițiile în care eu am program cu copilul/sentință definitivă și trecută și pe executare, cu aplicare de penalități, sentința având 11 luni deja, iar eu în prezent nu știu cum arată chipul fiicei mele sau cum mai sună glasul fetiței mele! Ce pot să mai spun e doar că înțeleg 100% durerea tatălui de sus și știu foarte bine ce înseamnă să simți că îți pierzi mințile, să-ți fie frică pt asta și în același timp să încerci să conștientizezi că trebuie să rămâi lucid ca să poți traversa iadul ăsta mai departe, din dragoste pt copilul tău. Din punctul meu de vedere, ceea ce fac astfel de nenorociți de părinți echivalează cu o crimă și nu are nici urmă de dragoste profundă pt un copilaș sau pt grija dezvoltării acestuia. Cea psihologică și emoțională! Pentru că fizic el oricum se dezvoltă, dar asta nu înseamnă doar papa, caca și parc. Și mai pot să spun cu mâna pe suflet că, un bărbat e prea prost și prea bun când vine vorba de profunzime în general, încât să fie în stare de asemenea rău.
  Așa că Dumnezeu să ne ajute să avem mintea relativ limpede încât să ne salvăm copiii de aceste inconștiente de mame, pt care ura, prostia, ambiția și nevoile lor personale sunt pe primul loc și înaintea nevoilor propriului copil. Mama copilului meu nu este decât o lașă, o așa zisă victimă care de fapt ne-a nenorocit viețile și care își minte și își înșeală copilul în primul rând! Asta este durerea mea cea mai mare. Abuzul asupra copilului! Și descrierea mea față de acest cuvânt o depășește pe cea academică și falsă și dincolo de realitate, ce de prin instanțele astea terminate și defecte care pot distruge vieți, inclusiv ale copiilor.
  Groaznic este că nenorocita știe și știa de la bun început că fiica mea este totul pentru mine. Și mai groaznic este că îi va distruge viața și sufletul acela pur care o împlinește pe fiica mea așa cum doar eu știu. Ceva ce nu se poate explica în cuvinte, ceva despre care mă-sa e incapabilă să simtă sau să gândească.

  Avocat cu onorariul de succes (Dacă se castiga procesul avocatul e platit …cu daune se ia procent din sumă…cu intelegere asupra sumei..dacă peocesul este pierdut avocatul nu e platit!)? Avocat pe penal…onest? Eu caut avocat care poate face înțelegeri” …pentru succes!

  Buna seara ,

  Sunt tatăl unor băieței de 3 respectiv de 5 anișori .
  Cel de 3 ani este la fosta concubină, și cel de 5 ani este la mine de peste 2 ani jumate .
  După lungi discuții și rugăminți adresate fostei , pentru a îmi dă macar o procura pentru copilul aflat în grija mea , după multe cuvinte aiurea și block peste tot (WhatsApp, Facebook) , am decis sa o bag in tribunal .
  Ce șanse aș avea să obțin custodia integrala , ținând cont cea ea nu sa interesat de viața băiatului aflat la mine și nu ia trimis nici măcar o portocala , cu atât mai puțin să vina la el , cu toate că în 10/13 decembrie 2022 a fost în orașul în care stau și locuiesc cu băiatul .
  Nu de alta , dar as vrea acest calvar sa se încheie și să îi pot oferii o viață normală și să îl integrez in societate.
  Sau cum as putea in aceasta situație sa îl înscriu fara o decizie , fără să fiu singurul tutore sa zic așa ?!
  Mulțumesc anticipat.

  Buna ziua după data de 25 septembrie 2023 în urma unui schimb jigniri ( tatăl meu ma jignit si eu i-am raspuns la fel ) sora mea a anunțat 112 a venit poliția si sa emis un ordin de protecție pe 5 zile . Am fost la judecătorie unde tatăl meu a cerut alt ordin de protecție pe 4 luni care sa si aprobat ! Soția mea si cei 3 copii din care 1 major au rămas acolo cu ei si de atunci nu ai mai pot contacta nu raspund nici la telefon nici pe rețelele de socializare in acest timp am amenințat că mă omor si atunci a venit soția mea si unu dintre copii si sora mea care au anunțat la 112 cand au venit cei de la smurd a venit si politia sora mea a cerut in special sa fiu dus la spitalul de nebuni unde am si fost dus . Am discutat cu un medic mia dat drumu acasa si inainte de acesta treaba am tot intrebat si pe polițiști și pe echipajul după ambulanță de ce am fost adus acolo . Deci ca idee zic eu ceva a fost neinregula .mi se pare ca se fac niste abuzuri asupra mea si mai cred ca sotia si copii mei sunt influențați in mod intentionat de părinții si sora mea ! Eu imi vreau familia mea nevasta si copii ce pot face sunt disperat cu 25 de ani de munca in afacerea familiei sunt dat afară din casa părinților mei mai mult imi ia si sotia si copii

  Lasă un răspuns